Leids internetbedrijf breidt fors uit

De Leidse internetprovider Media Design heeft vrijdag een nieuwe serverruimte in Amsterdam in gebruik genomen. Op de nieuwe locatie gaat het Leidse bedrijf met ingang van 1-1-2004 nu ook colocate-diensten aanbieden. Dat betekent dat bedrijven hun eigen server kunnen plaatsen binnen het netwerk van Media Design.

Het bedrijf beheert inmiddels meer dan 3650 domeinnamen voor zo’n 850 klanten uit heel Nederland. Sinds het registreren van .nl domeinnamen begin 2003 ook voor particulieren en buitenlandse personen en ondernemingen werd opengesteld, zag de Leidse provider het aantal klanten toenemen tot meer dan 800.

Ook in de regio timmert het bedrijf flink aan de weg. Niet alleen laten steeds meer bedrijven uit Leiden en omgeving de registratie en hosting van hun domeinnaam over aan Media Design, ook het aantal websites dat het bedrijf oplevert, groeit gestaag. Zo tekende Media Design dit jaar onder andere voor de websites van de Leidse Lakenfeesten en de IJsbaan die momenteel op de Beestenmarkt ligt.

Leiden md


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×