Directeur Bert Pauw (li) en sportwethouder Ruud Hessing openden de website vrijdagmiddag. (Foto: Chris de Waard).

Sportbedrijf Leiden nu ook online

Sinds vanmiddag is het Sportbedrijf Leiden ook via internet bereikbaar. Met een druk op de knop opende wethouder Hessing (D66, Sportzaken) de site tijdens een kennismakingsbijeenkomst met het sportbedrijf. “Na een paar weken proefdraaien, die voornamelijk gebruikt werden om alle Leidse sportverenigingen een plekje op de site te geven, is nu het moment gekomen om ook officieel van start te gaan”, zo vertelde Ruud Marchand van het sportbedrijf.

Omdat het niet mogelijk bleek om vanaf de locatie van het Sportbedrijf Leiden aan de Agaatlaan toegang te krijgen tot het beheersysteem van Leiden.nl werd besloten om een eigen site te laten ontwikkelen. Voor de site heeft het sportbedrijf wel aangesloten bij de stijl van de gemeentelijke website.

De website van Sportbedrijf Leiden werd ontworpen door Rob Beurse van het Leidse bedrijf Communicatie Service Rob Beurse. Voor de ontwikkeling en hosting zorgt de Leidse internetprovider Media Design.

Leiden md


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×