Voorverkoop Leiden Marathon begonnen

De voorverkoop van de Leiden Marathon is begonnen. Tot en met donderdag 6 juni zijn er in de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid startnummers te koop. In de sportzaken Fitshoe en Runnersworld kan men op alle zaterdagen terecht van 18 mei tot en met 8 juni. Ook kunnen startnummers op zaterdag 8 juni in de Groenoordhallen worden afgehaald van 10 tot 17 uur.
Lopers met een KNAU-wedstrijdlicentie en vrouwen die de hele marathon (42,195 km) willen lopen, kunnen hun startnummer uitsluitend kopen bij de verzekeringswinkel van Zorg en Zekerheid aan de Korevaarstraat 2 in Leiden. Ook worden nummers nog verkocht op zaterdag 8 juni en marathonzondag 9 juni in de Groenoordhallen.

De marathon-organisatie is ook nog op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars, die ervoor zorgen dat de toevoerwegen afgesloten blijven voor verkeer. Alleen zo kan de veiligheid van de loper gewaarborgd worden. Iedereen die zich aanmeldt als verkeersregelaar, krijgt een instructiecursus ‘verkeersregelen’ aangeboden door een instructeur van het Politiekorps Hollands Midden. Aanmelden als verkeersregelaar kan op telefoonnummer 071-5134641 of via e-mail: mailbox@marathon.nl
Website Leiden Marathon

Leiden Leiden Marathon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×