Donderdag peurbakkentocht

Donderdagavond vaart een bonte stoet van allerlei soorten vaartuigen weer door de Leidse grachten tijdens de 17e Peurbakkentocht. De start is om 19.00 uur aan de Beestenmarkt. Via het Galgewater gaat de route langs de Apothekersdijk, de Nieuwe Rijn, de Herengracht en de Oude Rijn. De prijsuitreiking vindt zoals elk jaar plaats bij Annie`s Verjaardag. Vanaf vrijdag is er een uitgebreide fotoreportage van alle deelnemers te zien op Peurbakkentocht.nl.

De jury beoordeelt vier categoriën: muziek, bedrijven, verenigingen en particulieren. Na afloop van de Peurbakkentocht is er vanaf 20.30 uur een groot slotfeest voor alle deelnemers en toeschouwers op het Stadhuisplein.

Advertentie

Leiden Lakenfeesten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×