Donderdag peurbakkentocht

Donderdagavond vaart een bonte stoet van allerlei soorten vaartuigen weer door de Leidse grachten tijdens de 17e Peurbakkentocht. De start is om 19.00 uur aan de Beestenmarkt. Via het Galgewater gaat de route langs de Apothekersdijk, de Nieuwe Rijn, de Herengracht en de Oude Rijn. De prijsuitreiking vindt zoals elk jaar plaats bij Annie`s Verjaardag. Vanaf vrijdag is er een uitgebreide fotoreportage van alle deelnemers te zien op Peurbakkentocht.nl.

De jury beoordeelt vier categoriën: muziek, bedrijven, verenigingen en particulieren. Na afloop van de Peurbakkentocht is er vanaf 20.30 uur een groot slotfeest voor alle deelnemers en toeschouwers op het Stadhuisplein.

Leiden Lakenfeesten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×