(Foto's/video: Chris de Waard).

Prijswinnaars Peurbakkentocht met video prijsuitreiking

Sleutelstad deed vrijdagavond live verslag van de Peurbakkentocht. Toen de laatste deelnemer het podium met de kinderjury en het terras met de grotemensenjury voorbij was gevaren, verstomde ook het commentaar van onze verslaggever IJsbrand Terpstra en begon het wachten op de uitkomst van de beraadslaging van de jury onder leiding van Erick van Zuijlen en, net zo belangrijk, de terugkeer van de deelnemers.

De prijzen in de categorie Bedrijven werden uitgedeeld door jurylid Leendert Beekman. Op drie eindigde Cabana Mexicano, op plek twee het Leiderdorpse kinderdagverblijf Boter, Kaas en Overblijf en op de eerste plaats Rondvaart Leiden die ook de Aad van der Luit trofee in de wacht sleepte met hun Venetiaanse gondel.

In de categorie Particulieren werden de prijzen uitgereikt door meervoudig winnaar Michiel Hoogkamer van Gay café de Roze Beurs die voor het eerst in 18 jaar niet meedeed, maar die naar eigen zeggen volgend jaar zeker weer van de partij is. Op plek drie eindigde Jeroen Volwater met Sneeuwwitje en de schrale dwergen. De Stamgasten werden dit jaar tweede en de eerste prijs ging in deze categorie naar Henny de Vos.

Bij de Verenigingen werd de 3 October Vereeniging nummer drie. Het Da Vinci College werd tweede met hun zonneboot en op de eerste plek eindigde Vriendengroep Nou En.

Cultuur Leiden Lakenfeesten peurbakkentocht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×