Jaarmarkt op de Haarlemmerstraat. (Foto: PR).

Jaarmarkt op Haarlemmerstraat tijdens Lakenfeesten

De winkeliersvereniging Haarlemmerstraat organiseert vrijdag 24 juni een jaarmarkt op de Haarlemmerstraat in Leiden. Tussen 10.00 en 20.00 uur zijn er niet alleen aanbiedingen van de eigen winkeliers te vinden, ook staan er kraamhouders van buiten de winkelstraat.

Met meer dan honderd kramen is een divers assortiment op de markt te vinden met onder andere kleding, (woon)accessoires, speelgoed, snoep en zonnebrillen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zo kunnen ze touwtje trekken of eendjes vangen en zijn er diverse straatartiesten, waaronder een clown.

De Jaarmarkt Haarlemmerstraat vindt plaats in het weekend van De Lakenfeesten, aansluitend is de Peurbakkentocht en een feest op het Stadhuisplein.

 

Leiden Lakenfeesten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×