v.l.n.r. Burgemeester Wolter Lemstra, Voorzitter van de 3 October Vereeniging Piet van Sterkenburg en Peter van der Werf. Foto: Bram Pater - Holland Centraal.

CD Minikoraal gepresenteerd

De 3 October Vereeniging heeft maandagmiddag het eerste exemplaar van de CD “Levend Beeld” overhandigd aan burgemeester Lemstra en Peter van der Werf, een ver familielid van burgemeester van der Werf. De CD is gemaakt ter ere van 10 jaar Minikoraal. Het Minikoraal vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 september, `s middags om 13.30 uur. Meer dan 1800 leerlingen van Leidse basisscholen doen mee aan de muzikale happening in het Van der Werfpark.

De CD zal voor 10 euro op vele plaatsen te koop worden aangeboden. De muziek werd gemaakt door K&G 3 en de liedjes zijn ingezongen door Eric Filemon, Anne-Fleur Filemon, Aanneleen Remijn en Denise Strik. De teksten zijn van Eric Filemon, Rens Heruer, Tom de Beer, Jacques v.d. Kwartel en Cees Hugens. De muziek werd geschreven door Eric Filemon, T. Gilkyson, Ashman/Menken en Jacques v.d. Kwartel. De arrangementen zijn van René Leckie van K&G.

Leiden 3 Oktober minikoraal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×