De "Commissie Haring" is klaar voor de inschrijvingen
(foto: Marjo Heemskerk, Holland Centraal)

Inschrijving Haring en Wittebrood

In de Waag konden Leidenaren zich vandaag inschrijven voor een portie Haring en Wittebrood. Op 3 oktober kan de hongerende bevolking opnieuw aanschuiven om de Leidse lekkernij gratis af te halen.

Voor de Waag vormde zich eind van de middag lange rijen. De inschrijving is voor veel mensen al een beetje het begin voor het feest der feesten. Volgende week woensdag is de volgende 3-oktoberactiviteit. Om 19.30 uur begint de repetitie voor de koraalmuziek in het oefenlokaal van Concordia aan de Langegracht 59/61. Iederee is welkom om mee te doen aan deze oefening in het zingen van Oud-Hollandsche liederen als ‘In naam van Oranje, doe open de poort’ en ‘Bij de blanke top der duinen’. Vrijdagmiddag om 13.30 uur volgt het Minikoraal voor basisscholieren in het Van der Werfpark.

Leiden 3 Oktober concordia


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×