Leidse atleten kansrijk bij estafettekampioenschap

Atletiekvereniging Startbaan uit Amstelveen heeft enkele jaren geleden het Nederlands estafettekampioenschap nieuw leven in geblazen. Inmiddels heeft dit evenement een vaste plaats op de atletiekkalender gekregen. Zaterdag 21 en zondag 22 september zullen teams uit het hele land weer trachten om het estafettestokje zo snel mogelijk rond te laten gaan over diverse afstanden.

Leiden Atletiek komt met 7 teams aan de start, waarvan enkelen kansrijk zijn op een medaille. Zo maken Roel van Ree, Ger Wessel, Wouter Spreij en Marco Kortleever kans op de 4 x 200 en 4 x 400 meter. Uit de trainingsgroep van Bram Wassenaar hebben Steven Tito en Jeroen van Dijke de laatste weken aangetoond in goede vorm te verkeren. Zij zullen deel uitmaken van de teams die op de 4 x 800 en 4 x 1500 uitkomen. Leidse teams hebben een rijke traditie op deze langere estafette-afstanden en ook nu weer worden zij gerekend tot kandidaten voor het erepodium. De Leidse dames zullen met onder meer Claartje Raedts, Jessica Ramakers, Heidi de Ridder en Femke Rietveld uitkomen op de 4 x 400 en 4 x 800 meter. Meer informatie over dit spectaculaire evenement vindt u op www.av-startbaan.nl.

Advertentie

Leiden leiden atletiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×