Recordaantal deelnemers Minikoraal

Aanstaande vrijdag zal een recordaantal middelbare scholieren meedoen met de Minikoraal in het Van der Werfpark. Trots kondigde bestuurslid Annelies Koole van de 3 October Vereeniging aan dat er maar liefst 1700 deelnemers zullen zijn. De viering van Leidens Ontzet lijkt daarmee ook voor de toekomst zekergesteld.

De Minikoraal is het resultaat van een succesvol verjongingsbeleid dat de vereniging 10 jaar geleden in heeft gezet. “Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, aldus Koole. Ter gelegenheid van de 10e Minikoraal is er een speciale cd uitgegeven met de liedjes die vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur ook weer gezongen zullen worden.

Leiden 3 Oktober minikoraal


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×