Haring- en Wittebrood Jeugdvoetbal-toernooi

1

Gistermiddag werd bij DOCOS voor de 13e keer het Haring- en Wittebrood Jeugdvoetbaltoernooi gehouden. In de pauze speelde het artiestenelftal tegen oud Docos-spelers.

Daaraan deden onder andere Bas Muis, Pim Vosmaer, Martin Schouw, Job de Vries, Peter Houtman, Jeroen Boer en Casper van Bohemen mee. Voor de oud Docos spelers stonden Hans Burghout, Cor van der Krogt en Leo Nederpel in het veld. Het commentaar werd gegeven door Wim Rijsbergen. De wedstrijd eindigde in gelijk spel: 2-2.

Delen

1 reactie

  1. Lianne v.d. Reijden op

    Gistermiddag ben ik naar het jeugdvoetbaltoernooi geweest op het Docosterrein ik ging speciaal voor bas Muijs omdat ik een heel groot fan van hem ben ik ben blij dat ik het gedaan heb want ik ben met hem op de foto geweest en een handtekening gekregen ik vind het harstikke leuk dat jullie dit doen volgend jaar weer?? groetjes van Lianne

Je bent nu offline