Bestuursleden Ton Elderhorst en Eric Filemon van de Drie October Vereeniging. De eerste heeft een boodschap voor zijn kinderen die in het buitenland verblijven en dus geen 3 oktober konden vieren: "Liever Iole en Pim, pappa denkt aan jullie. Een goed ontzet!" (Foto's: Chris de Waard)

Fotoverslag 3 oktoberviering

Hierbij volgt een uitgebreid fotoverslag van het ochtendprogramma van de 3 oktoberviering. Van de uitreiking van Haring en Wittebrood in de Waag, de Vrienden van de Reveillje die met de FBL Leiden wekken en de Koraalzang tot het straattheater op de Breestraat.

Teksten bij de foto’s volgen dit weekend.

Advertentie

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×