Gouden Speld voor Claas “Reveilll-je” Griffioen

De “Vrienden van de Reveilll-je” houden er na 15 jaar mee op. Onder de bezielende leiding van Claas Griffioen is het eerste onderdeel van de traditionele viering van Leidens Ontzet op 3 oktober gedurende 15 jaar nieuw leven ingeblazen. “De Reveille is weer springlevend en daarmee is een authentiek onderdeel van de 3 oktoberfeesten bewaard gebleven”, aldus de gemeente in haar afweging.

Claas Griffioen heeft daar een zeer belangrijk aandeel in gehad. Burgemeester en Wethouders hebben besloten hun erkentelijkheid daarvoor tot uitdrukking te brengen door hem de Gouden Speld van de gemeente toe te kennen. De uitreiking vindt plaats door burgemeester Lemstra, direct aansluitend aan de Reveille op het stadhuisplein.

Advertentie

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×