Pharming uit surseance

Het Leidse biotechnologiebedrijf Pharming is officieel uit surseance, nu er geen beroep is aangetekend tegen de beslissing van de rechter om de crediteurenovereenkomst goed te keuren. Dit heeft Pharming dinsdagmorgen bekendgemaakt.

Pharming raakte vorig jaar in problemen doordat geldschieters waren afgehaakt. Na een maandenlange surseance slaagde het bedrijf er onlangs in een oplossing te vinden. Er werd voor 5,2 miljoen euro aan aandelen onderhands geplaatst en het bedrijf verkreeg een kredietfaciliteit van 3 miljoen euro.

Met een meerderheid van de schuldeisers werd vervolgens een overeenkomst bereikt. Die werd anderhalve week geleden goedgekeurd door de rechtbank in Den Haag. Tegen de beslissing kon tot 19 oktober beroep worden aangetekend.

Leiden pharming


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×