Het Sintbeeld was onlangs al eens in Leiden te zien tijdens de Podiumdag in de Hooglandse Kerk.

Levend sinterklaasbeeld bij De Kler

Donderdagavond wordt Boekhandel de Kler aan de Breestraat bezocht door een Levend Sinterklaasbeeld. Tijdens de nationale kampioenschappen Living Statues in Arnhem werd niet alleen een levend standbeeld van de Sint en zijn paard gepresenteerd, maar ook de sinterklaascrimi ‘Amerigo’ van auteur Kees Putman.

Dit allereerste Sintboek voor 10 jaar en ouder(s) is een spannend, humoristisch, maar ook magisch verhaal. Het boek is geschreven voor grotere kinderen en volwassenen, maar kan ook ‘veilig’ worden voorgelezen aan een nog gelovige 7-jarige.

Het ‘stenen’ sintbeeld, dat van de jury een speciale vermelding ontving, zal in november en begin december door heel Nederland bij boekhandels optreden, waaronder dus de filialen van Boekhandel de Kler.

Leiden Sinterklaas


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×