Foto: Herman Zonderland (PR Naturalis).

Dino's wegens succes geprolongeerd

De tentoonstelling Dino Argentino in Museum Naturalis wordt wegens succes geprolongeerd. Aanvankelijk zouden de Latijnsamerikaanse dinosauriers tot 9 maart te zien zijn. dit is nu verlengd tot en met 17 augustus. Naturalis heeft met de expositie een heuse kaskraker in huis gehaald. In de eerste vier maanden trok de expositie al 150.000 bezoekers.

In de voorjaarsvakantie heeft Naturalis een aantal extra activiteiten. Zo wordt er tussen 22 februari en 9 maart elke middag van 14.00 tot 16.00 uur een ‘Verhaal op Zaal’ gehouden. Daarbij vertellen medewerkers van het museum aan de hand van voorwerpen, tekeningen en foto’s hoe dinosauriërs worden opgegraven en opgezet.

In diezelfde periode draait om 11.00 uur en om 16.00 uur een BBC-documentaire over de Argentijnse Dino’s. De film is ondertiteld.

Leiden dino


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×