Ook Henri Lenferink opent eigen website

Henri Lenferink heeft vandaag zijn eigen website geopend: //www.henrilenferink.nl/. Op de site staan naast persoonlijke gegevens ook een zelf geschreven verslag van de campagne en foto’s van verschillende campagne-activiteiten. Iedereen kan via de website vragen stellen aan de burgemeesterskandidaat. De site is gemaakt door het Leidse bedrijf Swis dat ook de website van de Leidse PvdA heeft ontwikkeld.

Eerder kwam ook Harry Groen al met een eigen site: //www.harrygroen.nl/. Deze was in eerste instantie bedoeld om zijn declaratieverleden te ontzenuwen, maar er kunnen ook vragen aan Groen gesteld worden.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×