Lenferink bezoekt Leiden-Noord

Maandag krijgt Henri Lenferink een rondleiding door de Kooi en Leiden-Noord. Om 9.30 uur start de rondleiding in buurtcentrum de Kooi in de Driftstraat. Om 15.00 uur start de rondleiding door Leiden-Noord in het buurtservicecentrum aan de Charlotte de Bourbonweg.

Maandagmiddag krijgt Lenferink om 17.00 uur woningbouwcorporatie Portaal de sleutel van een woning in de Van Hogendorpstraat. Henri Lenferink blijft tot zaterdag 8 maart in deze woning. De huizen in de Van Hogendorpstraat worden in de komende tijd gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×