Op de koffie bij Harry Groen

Morgen tracteert Harry Groen op gratis koffie op het Stadhuisplein voor City Hall. Bezoekers van de markt zijn welkom om met hem van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje koffie en een koekje. Harry Groen is van 11 tot 14 uur aanwezig.

Na afloop van de zaterdagmarkt gaat Groen morgen mee op de visvlet om te resten van de markt uit het water te halen. Dit in het kader van het project Leiden ruimt op. Hij vaart om 16.00 uur mee vanaf de Admiraal Banckertweg naar het centrum van Leiden. Rond 17.00 eindigt de tocht bij het stadhuis. Onderweg helpt Harry Groen om met een schepnet de afvalresten uit het water te halen.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×