Wethouder Geertsema (Economische Zaken) overhandigt een kruikje 'Leidse Ondernemersborrel' aan Dirk Houtgraaf van Museum Naturalis (foto's: Chris de Waard).

Leidse ondernemersborrel zeer druk bezocht

De jaarlijkse ondernemersborrel van de gemeente Leiden werd gisteravond gehouden in het Pesthuis van Museum Naturalis. “Het is nog nooit zó druk geweest,” was een veelgehoorde opmerking. Meer dan 400 ondernemers maakten van de gelegenheid gebruik om nieuwe contacten op te doen of bestaande banden te verstevigen.

Wethouder Geertsema begon zijn toespraak door stil te staan bij dde vermissing van de Leidse ondernemer Jan van der Krieke. Deze is sinds afgelopen zaterdag spoorloos. Van der Krieke is onder andere secretaris van MKB Leiden en heeft in die functie regelmatig overleg met de wethouder. Geertsema sprak de hoop uit dat Van der Krieke snel en ongedeerd wordt gevonden.

Leiden krieke


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×