Opdrachtgevers moord Leidse ondernemer voor rechter

De drie vermeende opdrachtgevers van de moord op de Leidse ondernemer Jan van der Krieke zijn gisteren voor de rechter verschenen. Ze zouden huurmoordenaars opdracht hebben gegeven om de 60-jarige Leidenaar om te brengen. Hun motief is nog onduidelijk. Jan van der Krieke werd in mei dood gevonden in de kofferbak van zijn auto, bij station Hollands Spoor in Den Haag.

De drie vermeende opdrachtgevers waren werkzaam in het schoonmaakbedrijf van Van der Krieke. Een Bulgaar heeft de moord inmiddels bekend. In totaal hield de politie tien mensen aan in verband met de zaak.

Advertentie

Leiden krieke


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×