Hillebrand: "Geschillen over Aalmarkt zijn beperkt"

Het college van Burgemeester en Wethouders en de Stichting die zich het voorbije jaar heeft bezig gehouden met een Nieuw Aalmarktplan verschillen volgens wethouder Hillebrand nog maar over twee dingen van mening: de plek waar V&D gaat laden en lossen en de invulling van de Aalmarktschool. Het college wil in de Aalmarktschool winkels, de werkgroep gaat voor een theater. De werkgroep NAP kwam gisteren met een persbericht naar buiten, waaruit blijkt dat men grote problemen heeft met de wijzigingen die het college in hun plan heeft aangebracht. Hillebrand hoopt dat het zo’n vaart niet loopt, maar is nog niet overtuigd van overeenstemming.

Hoe dan ook wil het college het Aalmarktplan binnen twee weken vaststellen. “Dan kan het de inspraak in en redden we dat nog voor het zomerreces,” aldus Hillebrand gisteravond in de Commissie Ruimte & Groen. “Anders zijn we zo weer drie maanden verder en dat kunnen we alle belanghebbenden echt niet aandoen. Er moet nu echt iets gebeuren.”

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×