Leefbaar Leiden gruwelt van VOPjes-plan PvdA

Fractievoorzitter Daan Sloos van Leefbaar Leiden is verbijsterd door het plan van de Pvda om niet één stedelijke opvangplek voor alcoholverslaafden te realiseren, maar een hele serie kleinere “VOPjes” in Leidse wijken. Pvda-raadslid Hilde Jansen hield gisteravond een pleidooi voor zo’n ‘wijkgerichte opvang’. “Ik hoop dat het een vlaag van verstandsverbijstering was, anders is de Pvda wel aan het einde van haar latijn en was het beter geweest als Wouter Bos die partij inderdaad had opgeheven,” aldus Sloos die het plan niet als proefballonnetje ziet, maar als een serieuze poging van de sociaaldemocraten om de opvang van verslaafden over de stad te verdelen.

“De Leidse belastingbetaler moet dat dan allemaal weer gaan opbrengen en bovendien krijgen veel meer mensen dan te maken met de overlast die met zo’n opvangplek gepaard gaat,” aldus Sloos die vindt dat de Pvda zich nu definitief belachelijk heeft gemaakt. “Ze verdienen het nu echt om elk vertrouwen van de kiezers te verliezen”.

Leiden vop


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×