Geen VOP op Garenmarkt

Er komt vrijwel zeker geen proef met een opvangplek voor alcoholisten op de Garenmarkt. Volgens omwonenden zal burgemeester Lenferink morgen de VOP afblazen. Voorzitter Mireille Hildebrandt van de wijkvereniging Pieters-, Academiewijk en Levendaal-West schrijft in een e-mail aan de groep buurtbewoners die zich al geruime tijd klaarmaakt om de plaatsing van de VOP te voorkomen: “Ik herinner mij dat de burgemeester tijdens de bijeenkomst van 4 juni zei dat hij op een rijdende trein was beland, waarna één van ons de gedenkwaardige woorden sprak dat een goed machinist die een container op zijn rails vindt, de trein stilzet. Mijn indruk is dat wij een goed machinist aan het stuur hebben”.

Volgens Hildebrandt steekt Lenferink met ‘deze beslissing’ zijn nek uit. Dinsdagochtend om 9.00 uur geeft Lenferink een persconferentie over de opvangplek.

Leiden vop


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×