DIOK Dames winnen eerste wedstrijd van het seizoen

Het rugbyseizoen is goed begonnen voor de DIOK-Dames. De pre-season trainingen hebben hun vruchten afgeworpen. De eerste uit wedstrijd tegen Wageningen, die vorig seizoen nog derde werd, is met 5-30 gewonnen. Na 20 moeilijke minuten werd de eerste try gedrukt. Vlak voor rust kreeg de fly-half, Vera Rovers, de bal vanuit de scrum en zij liep dwars door de verdediging van Wageningen heen, waarna ze de score op 0-10 zette.

Het begin van tweede helft pakte DIOK haar eigen spel op wat resulteerde intwee tries. Wageningen kwam nog even terug met een try, maar de dames vanDIOK troefde dit af met nog 2 tries, wat tot de 5-30 eindstand leidde.

Leiden diok


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×