Aad van der Luit schaduwpremier bij Radio West

Op Prinsjesdag, dinsdag 16 september, schuift tussen 15.00 en 16.00 uur in de studio van 89.3 Radio West een eigen Schaduwkabinet aan. Een kabinet van mensen uit het veld, die dus weten waar ze over praten. Onder leiding van Schaduwpremier Aad van der Luit (onder andere organisator van de Lakenfeesten) becommentarieert Het Schaduwkabinet de gepresenteerde miljoenennota.

Welke plannen hebben de minister van Buitenlandse Zaken Janny Lispet (actieve buurtbewoonster Haagse Schilderswijk) en de minister van Economische Zaken, de bekende Haagse zakenman Mathieu Horlait? Hoe pakt minister van Sociale Zaken, Van Ginkel, de werkloosheid aan. Hij heeft over de hele wereld zelf gewerkt aan de armoedebestrijding. Vanuit het onderwijsveld is student geschiedenis en politicologie Giel Groeneveld benoemt tot minister van Onderwijs. Hoeveel geld moet er naar onderwijs en gaat dat ten koste van de zorg? Dat zal collegaminister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de Haagse huisarts Jos Rensing, hem niet in dank afnemen. De schaduwminister van Verkeer en Waterstaat, Van Ruyten, is in het dagelijks leven directeur van een autorijschool. Wat is zijn visie op de plannen van minister Peijs van V&W?

TV West Nieuws zendt ’s avonds een reportage over Het Schaduwkabinet uit.

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×