Van links naar Rechts onder andere: Directeur Henk Oosterhuis van The Document Factory, Sjaak Bral, Wim de Grood van Drukkerij Groen en de Leidse burgemeester Henri Lenferink. (Foto's: Chris de Waard).

Hutspot hotspot bij Mediapoort

Voor de vijfde keer werd woensdagmiddag bij de Mediapoort Leiden de Hutspotparty gehouden. De drukbezochte hutspotmaaltijd werd dit keer opgeluisterd met een optreden van de Haagse cabaretier Sjaak Bral die voor de nodige hilarische momenten zorgde. Tijdens de maaltijd zong het Leidse koor ‘Er welt een traan’ de nodige smartlappen.

Spotten, gespot worden en hutspot, daar draaide het dit jaar om bij de hutspotparty. Talloze Leidse ondernemers, relaties van de bedrijven die in de Mediapoort Leiden zijn gevestigd en natuurlijk de nodige bestuursleden van de 3 October Vereeniging gaven acte de presence.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×