Hutspot hotspot bij Mediapoort

Voor de vijfde keer werd woensdagmiddag bij de Mediapoort Leiden de Hutspotparty gehouden. De drukbezochte hutspotmaaltijd werd dit keer opgeluisterd met een optreden van de Haagse cabaretier Sjaak Bral die voor de nodige hilarische momenten zorgde. Tijdens de maaltijd zong het Leidse koor ‘Er welt een traan’ de nodige smartlappen.

Spotten, gespot worden en hutspot, daar draaide het dit jaar om bij de hutspotparty. Talloze Leidse ondernemers, relaties van de bedrijven die in de Mediapoort Leiden zijn gevestigd en natuurlijk de nodige bestuursleden van de 3 October Vereeniging gaven acte de presence.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline