Piet inspecteert de maat van de schoorsteen. Eén van de belangrijkste zaken voor de Sint. (Foto: Aram Raken, Centrummanagement Leiden).

Zwarte Piet inspecteert woning Sint Nicolaas

Gistermorgen heeft Piet Makelaar, verantwoordelijk voor het onroerend goed van de Sint, een bezoek aan Leiden gebracht op zoek naar de toekomstige tijdelijke woning van Sint Nicolaas. De woning moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo moeten er genoeg cadeautjes in passen, de deur moet hoog genoeg zijn voor het paard en de Sint moet via de schoorsteen makkelijk het dak op kunnen. Vanaf 22 november zal de goedheiligman zijn tijdelijke pand gaan bewonen.

 

Alle Leidse kinderen zijn dan van harte welkom om op bezoek te komen. Om alle kinderen goed te informeren heeft Sinterklaas samen met het Centrummanagement een website geopend. Deze is te vinden op www.huisvansinterklaas.nl.

Advertentie

Leiden Sinterklaas


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×