2 Oktobernacht rustig verlopen

De nacht van 2 op 3 oktober was druk, maar vooral gezellig en verliep zonder noemenswaardige incidenten. Dat verklaarde Yvette Verboon van politie Hollands-Midden vanochtend voor Holland Centraal Radio. “Dit jaar waren de mensen in vergelijking met vorig jaar meer verspreid door de stad, vanwege veel georganiseerde feestjes”, aldus Verboon.

Er waren wel enkele meldingen binnengekomen, maar die hadden te maken met mensen die onwel waren geworden door een verkeerd gevallen combinatie van kermis, alcohol, eten en drugs. Bij de alcoholcontrole van afgelopen nacht werden zeventien mensen aangehouden. Eén Leidenaar mocht zijn rijbewijs inleveren. Al met al is de politie tevreden over de 2 oktobernacht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Je bent nu offline