Grote drukte in centrum en op 3 Oktoberkermis

1

Traditiegetrouw gaat Leiden vooral op de avond van 2 oktober uit z’n dak. In het centrum, vooral op het kermisterrein en rond het Stadhuisplein, was het enorm druk. Ook bij 3 oktobercafé’s bij uitstek, zoals ‘De Uyl’ en ‘De Bonte Koe’ kon je over de koppen lopen.

 

  

Delen

1 reactie

  1. Heb <u>ALLE</u> foto-reportages gezien…..Geweldig zoveel foto`s….Cris de Waard e.a. zijn hun gewicht in GOUD waard…..Heb toch,als “oud-leijenaar” een beetje 3 Okt.kunnen vieren……(woon al 35 jr in Canada) lees de “sleutelstad” (bijna) dagelijks…….Please,keep-up the good-works…Hart.dank….Jack

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline