3 Oktober in beeld: een uitgebreid fotoverslag

7

Leiden heeft weer uitbundig 3 oktober gevierd. Hier volgt een uitgebreide fotoreportage van de viering. Van de Reveille tot en met de Grote Optocht was Sleutelstad.nl erbij.

 

 

 

Delen

7 reacties

  1. De hele dag toch in 3  oktober stemming, dat heb je als geboren leienaar he?
    Toch maar even een haring opgehaald op de markt omdat dat toch een beetje het gemis goed maakt. Na het zien van al die foto’s gaat het leidse bloed toch weer kriebelen maar……..volgend jaar is 3 oktober op zaterdag en dan zijn wij er ook weer bij. Dan zal ik mijn vriend eens laten zien wat feestvieren is. Groetjes vanuit Deventer!

  2. Ben net weer thuis op de Veluwe, terug van drie oktober vieren! Drie van de vijf kids had ik meegenomen dit jaar, twee “op eigen ricico”‘ want leerplichtwet ontduiken… hier hebben ze géén vrij! En de jongste is ook nog jarig op drie oktober, dat verzin je toch niet als Leidenaar! Elk jaar knor ik weer terug ja, juist vanwege die drie-oktober-kriebel! En volgend jaar, dan is het een schrikkeljaar, dus 3 oktober niet op zaterdag maar op zondag, en dat schuift vast weer door naar maandag. Gewoon een daggie vrij nemen joh!

  3. Een groet aan alle leidenaren!We hebben genoten weer dit jaar van het 3-oktober festijn! Ben zelf een geboren en getogen leidenaar, maar nu 3 jaar woonachtig in velp (gelderland) Ieder jaar boeken we een hotelletje in hartje centrum van Leiden, nu hebben we het gevierd met ons zoontje Milan van 5 maanden! Heeerrrrlijk en zou het voor geen goud willen missen, ik mis Leiden nog steeds iedere dag! De sfeer was goed, het weer werkte goed mee, kortom wat wil een Leidenaar nog meer op die dag? Groeten, Ellen Korenhof 

  4. Als reactie op het eerste bericht. Volgend jaar is het een schrikkeljaar, wat inhoudt dat 3 oktober op zondag valt. Dan is het zo dat 3 oktober gevierd wordt op maandag 4 oktober. Heb op de kabelkrant gelezen dat er heel veel foto’s gemaakt zijn door diverse mensen. Komen deze wel op deze site te staan??????

  5. Tjeetje dat is balen 🙁 had ik echt niet aan gedacht.Dat wordt dus volgend jaar een snipperdag smokkelen. De kinderen zijn leerplichtig en krijgen zeker hiervoor geen vrijedag. Ach een leugentje om bestwil mag toch wel een keer? Kinderen krijgen zo vaak vrij, studiedagen, lesuren die uitvallen. Nou wij maken hier een studiedag van is toch een mooi onderwerp voor een spreekbeurt?

  6. Sinds 1937 op drie na alle feestvieringen bijgewoond. Maar dit jaar konden wij niet komen. Hartstikke leuk om al die foto’s te zien. Nu zijn we er toch geweest. Heel veel dank!!!!!!!!

    Groetjes uit Veldhoven.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline