Jeugdige bolletjesslikker aangehouden

De Politie Hollands Midden heeft dinsdag 23 september een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarige jongen uit Salina (Curaçao) aangehouden. Dat heeft het OM vandaag bekend gemaakt. De verdachten waren met een hoeveelheid drugs vanuit Curaçao naar Nederland gevlogen. De 15-jarige jongen zou in opdracht van de Alphenaar de drugsbolletjes cocaïne hebben geslikt.

De politie kwam de verdachten op het spoor dankzij een anonieme tip. De woning van de Alphenaar werd vervolgens doorzocht en daar werden 22 bolletjes cocaïne aangetroffen die afkomstig waren uit het lichaam van de 15-jarige verdachte.

Advertentie

Geen categorie bolletjesslikkers


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×