Nog steeds veel steun voor cameratoezicht

Bijna 70 procent van de honderden mensen die via deze site hun mening lieten weten over cameratoezicht in Leiden is voor de invoering daarvan. Dat blijkt uit de resultaten van de poll die Sleutelstad.nl hield. De discussie werd onlangs weer actueel toen bij Station de Vink een man werd neergestoken.

Eind vorig jaar bleek ook uit de officiële Stadsenquete al dat zo’n driekwart van de ondervraagden voor deze vorm van toezicht is. Binnekort praat de Leidse gemeenteraad over de invoering van actief cameratoezicht in zogenaamde veiligheidsrisicogebieden. Op dit moment is alleen de Beestenmarkt en omgeving als zodanig bestempeld.

Leiden cameratoezicht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×