Serre Grote Beer moet toch weg

De serre van café-restaurant De Grote Beer moet gedeeltelijk ontmanteld worden. Dat schrijft het Leidsch Dagblad. De gemeente Leiden heeft terecht geen bouwvergunning afgegeven voor de uitbouw van het café-restaurant aan de Rembrandtstraat, zo oordeelde de rechtbank van Den Haag. Eigenaar Ben Luykx is des duivels: “Ze moeten zich doodschamen, daar op het gemeentehuis.”

Luykx voelt zich verraden: “Je probeert iets op te zetten, maar ondervindt alleen maar tegenstand. Misschien doe ik De Grote Beer ook wel in de verkoop. Ik heb het helemaal gehad hier in Leiden. Dit is het laatste dat ik hier onderneem.”

Advertentie

Leiden serre


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×