Wereldprimeur voor Wireless Leiden

Aanstaande dinsdag gaat Internet via Wireless Leiden officieel de lucht in. Dat betekent dat inwoners en organisaties in Leiden en omgeving vanaf die dag gebruik kunnen maken van een gratis draadloos breedbandinternet. Verschillende steden in diverse landen zijn ook dergelijke initiatieven gestart, maar Leiden heeft de absolute primeur met het eerste regionale draadloze breedbandnetwerk. Na uitgebreid testen zijn alle mogelijke knelpunten ge√Įdentificeerd en opgelost en is veiligheid op het netwerk gegarandeerd. Voor de gebruikers is er een nieuw aansluitkastje ontwikkeld dat binnen enkele weken op de markt komt en aansluiten heel eenvoudig maakt.

De Stichting Wireless Leiden bouwt een goedkoop, snel, draadloos netwerk voor Leiden en omgeving op coöperatieve basis. Het is een zelfstandig netwerk dat technisch naadloos aansluit op Internet. Wireless Leiden heeft geen winstoogmerk en richt zich op de infrastructuur en niet op de diensten.

Leiden wirelessleiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×