Inspraakavond voor omwonenden megabios

BAM Vastgoed uit Rijswijk, het bedrijf dat bij het Centraal Station een megabios, een discotheek, een parkeergarage en kantoren wil bouwen, heeft een zogenaamde ‘startnotitie milieueffectrapportage’ ingediend voor de Trafolocatie. Dat is het gebied naast het busstation bij Leiden Centraal. De plannen worden nu ter inzage gelegd, zodat belanghebbenden eventueel bezwaar kunnen maken. Ook zal de gemeente binnenkort een inspraakavond organiseren voor de omwonenden. Naar verwachting zullen de bioscoop en de discotheek samen meer dan 500.000 bezoekers per jaar trekken.

De bioscoop krijgt acht zalen met in totaal 1800 stoelen. Naast de discotheek komt er op het terrein een kantoortoren met 13.000 m2 kantoorruimte en een inpandige parkeergarage.

Leiden megabios


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×