Inspraakavond voor omwonenden megabios

4

BAM Vastgoed uit Rijswijk, het bedrijf dat bij het Centraal Station een megabios, een discotheek, een parkeergarage en kantoren wil bouwen, heeft een zogenaamde ‘startnotitie milieueffectrapportage’ ingediend voor de Trafolocatie. Dat is het gebied naast het busstation bij Leiden Centraal. De plannen worden nu ter inzage gelegd, zodat belanghebbenden eventueel bezwaar kunnen maken. Ook zal de gemeente binnenkort een inspraakavond organiseren voor de omwonenden. Naar verwachting zullen de bioscoop en de discotheek samen meer dan 500.000 bezoekers per jaar trekken.

De bioscoop krijgt acht zalen met in totaal 1800 stoelen. Naast de discotheek komt er op het terrein een kantoortoren met 13.000 m2 kantoorruimte en een inpandige parkeergarage.

Delen

4 reacties

  1. Náást het bus-station, is dat tussen het bus-station en het Belastingkantoor in? Een kleine kale vlakte met inderdaad een transformatorhuisje erop? En verderop de junks van Leiden’s eigen perron 0? Dáár moet dat allemaal komen? Wordt nog wat. 🙂

  2. <u>Herstel: Waarom niet op de Groenoord hallen terein.?????????????????????????????????????</u>

  3. Waarom bouwen ze niet een discotheek in Leiderdorp dan?
    lekker dom…
    Vind het echt een foute plaats

     

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline