IJsbaan zoekt vrijwilligers

Van 6 december tot en met 3 januari 2004 ontstaat er een wintersprookje in Leiden. Op de Beestenmarkt verrijst een openlucht ijsbaan van 15 bij 30 meter omringd met gezellige Koek en Zopie tenten, een kerstmarkt en ‘opgeleukt’ met tal van evenementen. De organisatie van de ijsbaan is op zoek naar vrijwilligers voor de kaartverkoop en schaatsenverhuur. Ook helpende handjes bij het versieren en de opbouw van de tenten en de ijsbaan en het algemene toezicht zijn welkom.

Jong en oud, Leidenaar of niet…..iedereen is welkom. De organisatie garandeert veel plezier en een gezellige tijd op en rondom de ijsbaan. Naast de gezelligheid wordt er voor de versnaperingen gezorgd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Centrummanagement Leiden via 06 20403819, via info@centrumvanleiden.nl of door het sturen van een kaartje naar Centrummanagement Leiden, Aalmarkt 22, 2311 ED Leiden.

Advertentie

Leiden IJsbaan Nieuwe Rijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×