Gemeente gaat nieuwe website invullen

Vanaf aanstaande maandag begint de gemeente Leiden met het invullen van de nieuwe website. Wethouder Geertsema vertelde dat dinsdagavond in de commissie Bestuur & Veiligheid (BV). De leverancier is deze week nog bezig met het oplossen van een aantal onvolkomenheden; maandag wordt het zogenaamde Content Management System (CMS) opgeleverd en kunnen de verschillende gemeentelijke diensten zich met de inhoud van de site gaan bezighouden.

In totaal krijgen zo’n 200 ambtenaren toegang tot de site, waardoor deze binnenkort een schat aan actuele gemeentelijke informatie moet gaan bieden.

Leiden leiden.nl


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×