Nieuwe website gemeente eindelijk klaar

Een geheel vernieuwde website voor de gemeente Leiden. In maart vorig jaar maakte wethouder Geertsema de plannen daarvoor bekend, rond de zomer moest de site ‘live’ gaan. Het heeft allemaal wat langer geduurd, maar nu is het dan eindelijk zover. Dinsdag neemt Geertsema de nieuwe website, die sinds vandaag te bezoeken is, officieel in gebruik.

De nieuwe site brengt niet alleen de informatie die eerder op leiden.nl/gemeente te zien was. Ook tal van gemeentelijke instellingen en projecten moeten de komende tijd geïntegreerd worden in de nieuwe site die voortaan bereikbaar is via www.leiden.nl.

Via een beheerprogramma, een zogenaamd Content Manegement Systeem (CMS) krijgen 150 tot 200 gemeenteambtenaren toegang tot hun eigen stukje van Leiden.nl, waardoor de informatie van de gemeentelijke website accurater en actueler moet worden.

Leiden leiden.nl


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×