Werfpop blijft in Leidse Hout

5

Het Leidse openluchtfestival Werfpop wordt ook dit jaar weer gehouden in de Leidse Hout. Afgelopen november is de eerste Leidse Houteditie van Werfpop uitgebreid geevalueerd met omwonenden, het Diaconessen Ziekenhuis, de gemeente, de politie en de “Vrienden van de Leidse Hout”. Alleen de laatste zijn ‘gematigd positief’, de overige betrokkenen vonden het een groot succes en zien het festival graag terugkeren in de Leidse Hout.

Werfpop 2004 wordt gehouden op zondag 11 juli. Er treden tien bands op, waaronder The Dickies uit de VS, Sioen en The Internationals uit België, en de Nederlandse acts All hands on deck en Stuurbaard Bakkebaard.

Demo’s van bands uit de regio Leiden kunnen nog tot 30 april worden ingestuurd naar:

Stichting Werfpop
t.a.v. Programmeur
Middelstegracht 20
2312 TM Leiden

Delen

5 reacties

  1. Jan Kees de Vries op

    Goed nieuws!&nbspPerfecte&nbsplokatie enzo. Maar 2004 is nog geen “toen”….

  2. Geweldig! Ik kijk er weer naar uit, vorig jaar was geweldig. Het weer, de muziek en de sfeer waren top! De organisatie klasse! Zulke feesten heeft Leiden gewoon nodig….

  3. Mooi zo! een goede locatie voor dit feest.

    Alleen: wel even wat verlichting bij de bruggen, vorig jaar heb ik iemand de sloot in zien duiken doordat er geen hand voor ogen te zien was.

  4. Mooi zo! een goede locatie voor dit feest.

    Alleen: wel even wat verlichting bij de bruggen, vorig jaar heb ik iemand de sloot in zien duiken doordat er geen hand voor ogen te zien was.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline