Gemeente ontmantelt DZB-structuur

De gemeente heeft besloten om de BV-structuur die in 1996 rond DZB werd opgetuigd te ontmantelen. Destijds werd ervoor gekozen om een aantal activiteiten in aparte BV’s onder te brengen vanuit de gedachte dat doorstroming van de werknemers van de sociale werkvoorziening naar het reguliere bedrijfsleven dan makkelijker zou zijn. Dat is in praktijk niet gelukt. Alleen DZB Partycatering loopt wel goed. Dat bedrijf blijft als zelfstandig onderdeel van DZB bestaan.

Met de ontmanteling van de bedrijfsstructuur is ook een hele reeks financiële afwikkelingen gemoeid. Uiteindelijk blijft er onder de streep een positief saldo over van zo’n 137.000 euro.

Leiden DZB


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×