Jacob Catslaan bereidt zich voor op marathon

Op zondag 13 juni wordt de 14e editie van de Leiden Marathon gehouden. Niet alleen de lopers zijn zich al aan het voorbereiden op de sportieve loop, ook de bewoners van dé marathonstraat bij uitstek, de Jacob Catslaan, lopen zich warm. De lopers van zowel de vijf en de tien kilometer, als die van de halve en hele marathon komen door de Jacob Catslaan. Voor de bewoners reden dit jaar extra uit te pakken en de lopers weer warm te onthalen. Om de laan extra allure te geven, is er ook dit jaar een thema bedacht: een kleurige overdekte windtunnel. Tussen vlaggenmasten zullen netten worden bevestigd met daaraan ballonnen zodat er een kleurige hemel ontstaat.

Ook komen er waarschijnlijk tribunes en wordt er voor muziek gezorgd. Een spetterend dweilorkest zal bewoners en lopers muzikaal amuseren. Tenslotte wordt er dit jaar voor het eerst een officiële verzorgingspost voor de lopers gerealiseerd met deskundige vrijwilligers van het Rode Kruis.

Advertentie

Leiden Leiden Marathon


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×