Ook volgend jaar geen ijsbaan op Beestenmarkt

Leiden kan een ijsbaan op de Beestenmarkt ook volgend jaar wel vergeten nu de gemeenteraad eerder deze maand heeft besloten om het geld dat voor dit jaar beschikbaar was aan de schooltuinen te besteden. Dat zegt Peter Labrujère, één van de mensen die vorig jaar aan de wieg stond van wat het jaarlijkse ‘Wintersprookje in Leiden‘ had moeten worden. Enkele weken geleden werd duidelijk dat de ijsbaan dit jaar niet aangelegd zou kunnen worden wegens gebrek aan middelen.

“Als we het geld van dit jaar voor volgend jaar hadden kunnen gebruiken, dan hadden we in 2005 een prachtige baan neer kunnen leggen. Nog groter dan de eerste keer en dus met nog meer bezoekers,” aldus de bebaarde ondernemer die het bijltje er nu definitief bij neergooit.

Advertentie

Leiden IJsbaan Nieuwe Rijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×