Toekomst Culinair Festival onzeker

Het Culinair Festival op de Garenmarkt is voor 2005 gered. Gisteren heeft de organisatie overeenstemming bereikt met wethouder Geertsema voor het eet- en drinkfestijn dat gelijk met de Lakenfeesten wordt gehouden. Of het festival ook de komende jaren gehouden kan worden valt volgens bestuurslid Thijs Hemmes nog te bezien. “Dit jaar krijgen we het plein gratis. Vanaf volgend jaar moeten we wel gaan betalen, omdat de gemeente ons als een commercieel evenement ziet. Volgend jaar moeten we 5.000 euro gaan betalen, dan stijgt het tarief een jaar later door naar 10.000 en het derde jaar zal de huur 15.000 euro zijn. Het valt nog maar te bezien of we het festival met die kosten nog kunnen organiseren”.

Advertentie

Leiden Leiden Culinair


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×