Wethouder Geertsema en Vice-President Pedro Tetteroo van Centocor signeerden de intentieovereenkomst vanmorgen op het Leidse stadhuis. (Foto's: Chris de Waard).

Centocor hoofdsponsor Rembrandt 400 Leiden

De gemeente Leiden en het biotechnologiebedrijf Centocor hebben vanmorgen een overeenkomst gesloten voor het hoofdsponsorschap van het Rembrandtjaar in 2006. Het Leidse bedrijf komt met 200.000 euro over de brug. Centocor werd in 1979 in de VS opgericht door de Nederlander Hubert Schoemaker en kwam in 1984 naar Leiden. Twee jaar geleden besloot Johnson & Johnson, het moederbedrijf van Centocor, om in Leiden flink uit te gaan breiden. De nieuwbouw wordt tijdens het Rembrandtjaar in gebruik genomen.

 

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×