Geef je op voor Werfpop

Zondag 10 juli vindt in De Leidse Hout de 24e aflevering plaats van het oudste popfestival van Leiden: Werfpop. Het gratis festival mag zich met zo’n 20.000 bezoekers tot de drukste en gezelligste festivals rekenen. Regionale bands die graag op Werfpop willen spelen, kunnen zich vanaf nu aanmelden. Er zijn echter wel een paar spelregels: de band komt uit de Leidse regio, enige podiumervaring is gewenst, geen cover- of tributeband.

Stuur een demo, bio en foto naar:

Werfpop
t.a.v. Programmering
Middelstegracht 20
2312 TM Leiden

Stuur geen link van websites of geluidsbestanden via email. De organisatoren willen graag een volledige ‘ouderwetse’ presentatie van de band horen. Inzenden kan tot 30 april, alles wat daarna binnenkomt wordt niet meer beluisterd.

Advertentie

Leiden Werfpop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×