Het Culinair Festival trekt elk jaar vele duizenden mensen. Dit jaar moet de organisatie het echter zonder de familie Lenferink doen. De burgemeester geniet met zijn familie van een vakantie in Frankrijk. (Archieffoto: Chris de Waard).

Wethouder Van der Sande opent Culinair Festival

Vanmiddag om 17.00 uur zal VVD-wethouder Rogier van der Sande het Culinair Festival op de Garenmarkt officieel openen. Tot en met aanstaande zondag kan er op het plein dagelijks worden geproefd van de vele specialiteiten die de deelnemende restaurants serveren. Naast een hapje en een drankje is er elke dag ook een uitgebreid muzikaal programma tijdens het Culinair Festival. Zondag spelen ook de deelnemers aan het Straatmuziekantenconcours De Gouden Pet bij tourbeurt op de Garenmarkt.

 

Leiden Leiden Culinair


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×