heropening sligro Leiden

1 reactie

 1. Fred Azier op

  Ik heb een opmerking over de Lakenfeesten die ik bij gebrek aan een reactiemogelijkheid op lakenfeesten.nl hier dan maar plaats: ik heb zondag geconstateerd dat een aantal activiteiten er al ruim voor ‘sluitingstijd’ mee ophielden. Dit gold bijv. voor de kinderactiviteiten op de Breestraat. En verder stopte een groot deel van de standwerkers en een aantal uitbaters van marktkramen al om 16.15 met hun activiteiten. Nu begrijp ik wel dat er een zekere mate van vrijheid bestaat t.a.v. begin- en eindtijd, maar ik vind dat het van weinig waardering voor de bezoeker getuigt als je je weinig gelegen laat liggen aan de officiele sluitingstijd van 17.00 uur. Daarom hierbij de oproep om in de toekomst de officiele sluitingstijd in acht te nemen.
   
  Verder waren het mooie lakenfeesten. Activiteiten die er uitsprongen vond ik de peurbakkentocht (met een aantal mooie bakken) en het avondspektakel (met een geweldige performance). De markten op zondag echter lijken ieder jaar minder te worden.
   
  P.S. Op dit moment, donderdag 14 juli, is op sleutelstad nieuws nog steeds geen artikel te vinden over de activiteiten van de lakenfeesten van zaterdag en zondag. Zijn deze activiteiten soms geen nieuws?
   

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline