Voor de 15e keer is vrijdagavond het Haring- en Corenwijngala gehouden in de Pieterskerk. Honderden kopstukken uit het bedrijfsleven, de politiek en de culturele sector vermaakten zich de hele avond opperbest in de afgeladen kerk. Iniatiefnemer Menno Smitsloo kan terugkijken op een zeer geslaagde Internationale Herdenking van Leidens Ontzet met onder meer een modeshow met ontwerpen van Sheila de Vries, Edgar Vos, Ermy van Reijmersdal, Rodrigo Otazu en Frank Govers. Muziek was er ook volop met optredens van de Young Sinatra's, Saskia Laroo en als klap op de vuurpijl Lee Towers.

Het goede doel dat dit jaar door de Stichting Internationale Herdenking Leidens Ontzet wordt ondersteund is De Schuilplaats. Een project voor daklozen aan de Boommarkt dat is opgezet door de Leidse chirurg Arthur Miggebrugge. (Foto's: Chris de Waard).

Meer foto's vanaf vanmiddag op http://www.departij.com/.

Mode en muziek bij 15e Haring- en Corenwijngala

Leiden 3 Oktober 2005


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×