Onderhoud aan de Waddingerbrug in de Haagweg

Dinsdag start de tweede fase van het onderhoud aan het brugdek van de Waddingerbrug. Deze provinciale brug ligt in de Haagweg in Leiden. De provincie laat de voegovergangen van de brug vervangen. Ook is de zogenaamde slijtlaag op de brug aan vervanging toe. Daarnaast zullen er ook diverse kleine werkzaamheden aan de brug worden uitgevoerd.

In september is ook al aan de brug gewerkt. Toen is het weggedeelte in de richting Voorschoten en Stevenshof afgesloten geweest en onder handen genomen. Nu is de richting Leiden Centrum aan de beurt.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van een verkeerslicht over een rijbaan geleid. (Brom)fietsers ondervinden weinig hinder van de werkzaamheden. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn de werkzaamheden op maandag 17 oktober in de middag afgerond.

Advertentie

Leiden waddingerbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×